ESG News

Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

“ESG & FRIENDS” 2024: Re-position, Re-think, Re-grow

Третото издание на форума ще се проведе на 27 февруари в хотел "Хилтън София"

Споделяне:

Третото издание на форума ESG & FRIENDS, организиран от първата специализирана медия за популяризиране на ESG в България ESGnews.bg, подготвя вълнуваща и иновативна рамка за обсъждане на най-актуалните теми в областта на устойчивостта и корпоративната отговорност.

На 27 февруари в хотел “Хилтън София” водещи експерти, представители на бизнеса и инвеститори ще обсъдят начини за преосмисляне на подходите към ESG факторите и въздействието им върху бизнеса и обществото.

Темата на следващия ни форум – “Re-position, Re-think, Re-grow” – обещава да разкрие иновативни решения и стратегии, необходими за изграждане на едно по-устойчиво и успешно бъдеще.

Преосмисляне на ESG и бизнес стратегии

В първата част на форума един от 10-те най-влиятелни ESG експерти в света Проф. Д-р Уейн Висер ще разкаже за актуални тенденции и предизвикателства в областта на ESG инвестициите и бизнес стратегиите.

Сред гост лекторите ще бъде и Индира Карталози, директор в Kaleidoscope Futures, преподавател и оценител на курсове на Института за Устойчиво управление в Cambridge University.

Ролята на технологиите и иновациите в устойчивия бизнес

Следващата част от форума ще се фокусира върху технологичните иновации и тяхната важност за постигането на целите за устойчивост. Участниците ще разгледат как новите технологии могат да бъдат използвани за реализиране на ESG целите и оптимизиране на бизнес моделите.

Сътрудничество и партньорства за устойчивост

Експерти и лидери от индустрията ще споделят своите перспективи за това как фирмите могат да преразгледат своите цели и практики, за да постигнат по-високи стандарти на устойчивост и обществена отговорност с акцент върху важността на сътрудничеството и партньорствата в устойчивата икономика.

ESG & FRIENDS “Re-position, Re-think, Re-grow” обещава да бъде вдъхновяващо събитие, което ще внесе нови идеи и стратегии в областта на устойчивостта и корпоративната отговорност. Участниците ще обсъдят как можем да променим света, като преосмислим нашите подходи и ценности и едновременно с това растем по-устойчиво и иновативно.

Време е да се препозиционираме, преосмислим и израстнем заедно към по-добро бъдеще!

Партньори на събитието са MEDINA-MED, CleanTech Bulgaria, Frontier Venture, Hilton Sofia, Interpartners Group!

Поглед към предишното издание на ESG&FRIENDS:

Трансформация в действие: Как да подходите към създаването на зелен бизнес

Запишете се за нашия бюлетин

Свързани Новини

Коментари

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени

ТЕНДЕНЦИИ