ESG News

Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Един от 10-те най-влиятелни ESG експерти в света ще гостува на ESG&FRIENDS

Проф. Д-р Уейн Висер е световно признат писател, лектор, филмов продуцент, академик, социален предприемач и футурист

Споделяне:

Третото издание на форума ESG&FRIENDS, организиран от първата специализирана медия за популяризиране на ESG в България ESGnews.bg, ще се проведе на 27 февруари в хотел “Хилтън” в София. Основен лектор на форума “Re-position, Re-think, Re-grow” ще бъде Проф. Д-р Уейн Висер, един от десетте най-влиятелни експерти по ESG в света.

Той е световно признат писател, лектор, академик, филмов продуцент, социален предприемач и футурист, фокусиран върху устойчивото развитие, корпоративната социална отговорност и създаването на интегрирана стойност. Преподавател е в Cambridge University и Antwerp Management School.

Проф. Висер е и директор на мозъчния тръст Kaleidoscope Futures, основател на CSR International и бивш директор на услугите за устойчивост в KPMG и стратегически анализатор в Capgemini. Написал е 43 книги, включително бестселъра на Amazon “Thriving”, за който ще ви разкажем скоро в ESGnews.bg.

Освен вдъхновяващата лекция, Проф. Висер ще проведе и практическа част в следобедните часове, в която участниците ще имат възможността да разрешат конкретни казуси.

Сред гостите в следващото издание на ESG&FRIENDS ще бъде и Индира Карталози, директор в Kaleidoscope Futures, преподавател и оценител на курсове на Института за Устойчиво управление в Кеймбридж. Опитът на Индира варира от устойчивост и социални предприятия към правата на човека и трансформиращото лидерство. Индира е основател на Sustainability Leadership Kosovo и е призната като един от Топ 100 лидери по КСО.

Очаквайте скоро интервю с Проф. Д-р Уейн Висер и Индита Карталози в ESGnews.bg, както и още подробности за форума ESG&FRIENDS: “Re-position, Re-think, Re-grow”!

Още по темата:

“ESG & FRIENDS” 2024: Re-position, Re-think, Re-grow

Запишете се за нашия бюлетин

Свързани Новини

Коментари

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени

ТЕНДЕНЦИИ