ESG News

Кои са програмите на ЕС в подкрепа на бизнеса?

Разберете как да получите финансиране за вашето предприятие

Споделяне:
В ерата на дигиталната и зелената трансформация бизнесът често се нуждае от допълнително подпомагане, за да може да се развива в крак с тенденциите, да бъде иновативен и конкурентоспособен.
Европейският съюз предлага възможности за финансиране, които биха облекчили предприятията и биха ускорили необходимата и така важна промяна в посока устойчивост.

ДНИТЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ЕС 2022 г.

  • Какви възможности предлагат програмите за подкрепа на ЕС за бизнеса в България?
  • Как могат българските предприятия да се възползват от европейско финансиране, което да им помогне да се развиват, да внедряват иновации и да се справят с екологичния и цифровия преход?
Ако сте финансов посредник или бизнес мултипликатор, базиран в България, и искате да разберете отговорите на тези въпроси, можете да се включите в уебинара #EUFinanceDays, който ще се проведе на 19 октомври 2022 г.
По време на събитието ще получите актуална информация и можете да зададeте въпросите си на експерти относно новите програми на ЕС за подкрепа на бизнеса и по-специално:
  • Invest EU
  • Европейски съвет по иновациите
  • Програма за единния пазар
Събитието ще се проведе онлайн от 09:00 ч. до 13:15 ч. За участие последвайте линка, за да се регистрирате:

В рамките на бюджета на ЕС за периода 2021—2027 г. бяха стартирани нови програми на ЕС. Финансовите институции, националните насърчителни банки, структурите и инкубаторите в подкрепа на бизнеса желаят да получат информация от първа ръка относно новите програми на ЕС за подкрепа на бизнеса, като InvestEU, Европейския съвет по иновациите и Програмата за единния пазар.

ДНИТЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ЕС 2022 г. се организират от службите и представителствата на Европейската комисия и от основните партньори по изпълнението. Ще бъдат представени новите програми за финансиране и подкрепа на съответните заинтересовани страни под формата на уебинари.

Запишете се за нашия бюлетин

Споделяне

Свързани Новини

Коментари

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени

ТЕНДЕНЦИИ