ESG News

Академия „Иновации в агробизнеса“ стартира на 13 март

"Agribusiness.pro" ще се проведе в дните 13-17 март в Литературен клуб „Перото“, НДК

Споделяне:

Първото издание на Академия „Иновации в агробизнеса“ – Agribusiness.pro предстои на 13-17 март 2023 г. в Литературен клуб „Перото“ към Националния дворец на културата в гр. София. Стартиращи и утвърдени компании от агросектора, предлагащи технически решения и крайни продукти от хранително-вкусовата промишленост се събират с експерти от браншови организации, клъстери и консултантски компании и проекти, за да обменят идеи и опит.

На 13-14 март ще се проведе обучение за одитори на системи за управление по темите „Безопасност на храните съгласно изискванията на ISO 22000:2018“ и „Указания за одит на системи за управление съгласно ISO 19011:2018“, с лектор Николинка Илинкина, одитор и обучител по качество и безопасност на храните.

На 15 март предстои обучение за предприемачи и дискусия по Иновационната стратегия за интелигентна специализация 2021 – 2026. От 10 до 17 часа ще се проведе обучение за млади предприемачи: „Достигане на пълния потенциал на стартиращите бизнеси в областта на агрохранителните технологии“ и дискусия за развитието на иновациите в България и Иновационната стратегия за интелигентна специализация 2021-2027.

На 16 и 17 март в рамките на изложението ще можете да се запознаете с продукти, услуги, технологии на компании и организации, които развиват предприемаческата и иновационна среда в сферата на агробизнеса, биоикономиката, хранително-вкусовата промишленост. Те са носители на награди, финалисти и участници  в конкурса „Иновативно предприятие на годината“.

Изложението продължава и на 17 март до 16 часа, като в следобедните часове ще има представяне и дискусия с представители на бизнес мрежи и консултантски организации.

Форумът е със свободен достъп на 15-17 март и включва разнообразие от събития и възможности за нетуъркинг. Събитието е със свободен достъп, с онлайн регистрация.

ESGNews.bg е медиен партньор на събитието!

Запишете се за нашия бюлетин

Свързани Новини

Коментари

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени

ТЕНДЕНЦИИ